Offerte aanvragen
  • De Opslach 2
    9041 GA Berltsum
  • Bel ons gerust
    06 - 2693 4267
  • Werktijden
    Ma - Za 07:00 to 18:00

Bedrijfstuin van aanleg tot onderhoud


Een goed onderhouden bedrijfstuin is even belangrijk voor een bedrijf als een visitekaartje. Daarom is een professioneel aanleg en een goed verzorgd onderhoud van essentieel belang. Of het nu gaat om gezond bloeiende planten in borders en bakken, strak gesnoeide hagen of een pas gemaaid gazon; een verzorgd uitziende bedrijfstuin schept meteen vertrouwen bij je klanten.

Wil je er altijd verzekerd van zijn dat je tuin prachtig bloeit? Dan moet je bij hovenier Germ's Grien zijn voor de juiste bedrijfstuinonderhoud.

Werkzaamheden Bedrijfstuin

Onze hoveniers hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfstuin steeds in topconditie blijft. Door jouw bedrijfstuin professioneel te onderhouden, zorg je ervoor dat je bezoekers een positieve indruk krijgen van jouw organisatie. Heb je al ideeën over de look en feel van jouw bedrijfstuin? Onze hoveniers kunnen deze ideeën uitwerken en vervolgens voor jou tuinaanleg realiseren die perfect bij je bedrijfsimago passen. Uiteraard nemen wij alle onderhoudswerkzaamheden geheel voor onze rekening, zodat je altijd een bedrijfstuin hebt die er perfect uitziet!

Wil je meteen indruk maken op je klanten? Laat dan een unieke bedrijfstuin aanleggen. Of je nu klein of groot bent, een goed onderhouden tuin maakt altijd een fijne en verzorgde indruk. Geef je bedrijf daarom de uitstraling die het verdient door te investeren in het perfect aanleggen van je tuin.

Onkruidbestrijding is een belangrijk onderdeel van het jaarlijkse tuinonderhoud voor bedrijven. Door regelmatig te controleren en te wieden, is het mogelijk de groene ruimte van een bedrijf in topconditie te houden. Hierdoor ontstaat er geen ruimte voor onkruid om zich te vermenigvuldigen en kan het hardnekkigste kruid worden uitgeroeid!

Snoeien stelt jouw bomen en planten in staat om een frisse start te maken. Door dood, uitgebloeid en dor hout te verwijderen, kunnen de takken en knoppen weer van nieuwe energie voorzien worden. Met regelmatig snoeiwerkzaamheden, blijven je bomen en planten gezond en gaan ze weer als nieuw groeien!

Of het nu gaat om bedrijfstuinen, campings, bungalowparken, openbaar groen zoals bermen of sportvelden; wij hebben de juiste materialen en kundig personeel om al deze oppervlaktes professioneel te maaien. Onze maaiservice garandeert dat je met een keurig gemaaid park meteen van jouw tuin kan genieten!

Wil je als bedrijf ervoor zorgen dat jouw bedrijfstuin er goed uitziet en optimaal gebruikmaken van de schoonheid van de natuur? Dan is het verstandig om Germ's Grien in te schakelen die je helpt bij het onderhouden ervan. Wij zijn een professioneel tuinbedrijf met kennis, machines en expertise en kunnen je helpen bij het onderhoud zodat je bedrijfstuin er altijd goed verzorgd uitziet. Na een persoonlijk intakegesprek stellen we samen een plan op aan de hand van jouw specifieke wensen.

Voor het aanleggen en onderhouden van een bedrijfstuin is Hoveniersbedrijf Germ's Grien de perfecte partner. Ons team is volledig uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om elke klus te klaren. Onderhoud kan periodiek, op afspraak of in abonnementsvorm worden verzorgd. Bij een jaarcontract maken wij vooraf inzichtelijk wat de kosten zijn en welke werkzaamheden er worden verricht. Zo ben je goed voorbereid en blijven onze lijnen altijd kort.

Bedrijfstuin aanleggen en onderhouden

Wil je een bedrijfstuin laten maken? Dan ben je bij Germ's Grien aan het juiste adres. Wij leveren de kwaliteit die je wilt zien in een bedrijfstuin voor diverse bedrijven en verenigingen. Of je nu in Friesland of uit de omgeving komt, we nemen graag alle werkzaamheden voor uw bedrijfstuin zoals aanleg en onderhoud volledig uit handen. Neem gerust contact op voor meer informatie!