Offerte aanvragen
  • De Opslach 2
    9041 GA Berltsum
  • Bel ons gerust
    06 - 2693 4267
  • Werktijden
    Ma - Za 07:00 to 18:00

Wil je een tuin laten aanleggen die precies bij je past?


Ben je op zoek naar een team voor de tuinaanleg van jouw tuin? Kijk dan niet verder! Bij Germ's Grien zijn we ervaren in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen. Onze gecertificeerde groene alleskunners staan garant voor kwaliteit en optimalisatie. Zij zorgen ervoor dat jouw tuin precies zo wordt, zoals jij het wil. Dankzij onze ervaring met veel verschillende tuinen weten we hoe we elke uitdaging het beste kunnen aanpakken en creëren we altijd een geslaagde tuin waar je volop van kan genieten. Neem dus gerust contact met ons op als je een betrouwbare en professionele partner nodig hebt voor de aanleg van jouw tuin!

Werkzaamheden tuinaanleg

Germ’s Grien voert verschillende taken uit om ervoor te zorgen dat je een compleet afgewerkte tuin krijgt. Deze werkzaamheden bevatten onder andere grondwerken zoals het graven en aanbrengen van bestrating, het verplaatsen of toevoegen van materialen zoals grond en grind, beplanting en het installeren van borders en opritten. Daarnaast kunnen we ook tuinonderhoudswerkzaamheden verzorgen.

Germs Grien is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het snoeien en rooien van bomen. Het is een veelvoorkomende klus in de tuinaanleg om bomen te verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe structuren of beplanting. Het team van Germs Grien zorgt ervoor dat de bomen op een veilige en efficiënte manier worden verwijderd, zodat jouw tuin klaar is voor de volgende fase van de aanleg.

De basis voor het aanleggen van een tuin is het uitzoeken van de juiste grondsoorten die nodig zijn om de planten in je tuin te laten groeien. Vervolgens kan men beginnen met het verdelen en deponeren van de juiste grondsoorten op de juiste plaats in de tuin, waarbij er rekening gehouden wordt met waterhuishouding, voedingsstoffen en drainagekenmerken.

Tuinbestrating is een veel voorkomend onderdeel van tuinaanleg. Van het creëren van een mooi terras, de perfecte binnenplaats tot een stevige oprit. De mogelijkheid om je tuin eigen te maken door het leggen van verschillende soorten bestrating is de ideale manier om de uitstraling en functionaliteit van je tuin te verbeteren. Je kunt onder andere kiezen voor klinkers, siergrind of speciale (gecoate) bestratingsstenen.

Tuinbeplanting kan een grote bijdrage leveren aan sfeer en uitstraling van je tuin. De keuze is hierbij reuze, van tropisch kleurrijk tot rustig en sober wit. Bloemen of planten zorgen voor kleur en geven leven aan de tuin. Wanneer je de juist beplanting vindt passend bij de stijl die je met je tuin wil bereiken, zal het geheel een mooi resultaat opleveren.

Germ's Grien kan je helpen bij het aanleggen van een prachtig gazon met graszoden. Graszoden zijn kant-en-klare rollen gras die gekweekt worden door gespecialiseerde bedrijven. Het grote voordeel van graszoden is dat je direct een mooi en egaal gazon heeft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vogels die de graszaden wegpikken of onkruid dat opkomt. Bovendien is het bedekken van je tuin met grasmatten veel sneller en gemakkelijker dan het inzaaien van gras. Met een beetje onderhoud blijft jouw gazon er prachtig uitzien, zelfs na een flinke regenbui. Kies voor uitstekende kwaliteit grasmatten en laat Germ's Grien je helpen bij het aanleggen van jouw droomgazon.

Een goede tuin afscheiding is een slimme oplossing als je zoekt naar meer privacy in de tuin. Het wordt ook vaak gebruikt om de grenzen van de erf aan te duiden. Door het juiste materiaal te gebruiken kan het naast dat je er meer privacy van krijgt, ook nog eens een mooie toevoeging zijn aan uw tuin!

Walbeschoeiing is een geweldige manier om water te beheren dat aan de rand van uw tuin staat. Het kan worden gebruikt om het waterniveau te regelen en te voorkomen dat je tuin overstroomt. Het beschermt ook je planten, struiken en andere elementen van je tuin, waardoor je meer kan genieten van de plek waar de natuur samenkomt. Door het toevoegen van een walbeschoeiing aan je tuin kun je meer gebruik maken van de ruimte, terwijl het ook voor een strakke afwerking zorgt.

Met veel liefde voor de natuur bieden wij tuinaanleg aan. We tekenen, planten, snoeien en bouwen je droomtuin met speciale aandacht voor jouw persoonlijke tuinbeleving. We maken overkappingen en veranda's, leggen (sier)bestrating aan en zorgen ervoor dat je tuin precies zo wordt als jij wil - van ontwerp tot onderhoud!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor tuinaanleg? Hovenier Germ Grien kan je hierbij helpen! Wij beschikken zowel over de expertise als het materieel om van tuinaanleg een succes te maken. Als jouw tuin gelegd wordt door een professional, kun we je garanderen dat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Afspraak maken voor Tuinaanleg

Wil je je tuin laten onderhouden of een afspraak maken voor het aanleggen ervan? Neem dan contact op met Germ Stremler. Hij helpt je met persoonlijk advies, vertelt je wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin en kan meer uitleggen over de kosten. Vul gerust het contact formulier in op de website of bel tijdens kantoortijden (06 - 2693 4267) om een afspraak te maken!