Offerte aanvragen
  • De Opslach 2
    9041 GA Berltsum
  • Bel ons gerust
    06 - 2693 4267
  • Werktijden
    Ma - Za 07:00 to 18:00

Jouw droomtuin begint met het perfecte tuinontwerp


Wanneer je zoekt naar een tuinontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen, kunnen wij dit voor je realiseren. Bij Tuin-Specialist Germ's Grien creëren we in samenwerking met Tuin Style van Fits Schuil maatwerk tuinontwerpen met het oog op detail. Een prachtig ontwerp dat niet alleen mooi is om te zien, maar vooral comfortabel en rustgevend zal zijn. We luisteren naar al jouw wensen en ideeën, zodat we de locatie – groot of klein – perfect kunnen vertalen naar een ontwerp waaraan je jarenlang plezier zult beleven!

tuintekening hovenier germ's grien berlikum

Vergroot je woongenot en geef meerwaarde aan elke leefomgeving

Wil je jouw tuin verfraaien met het perfecte tuinontwerp? Kom naar Germ's Green voor hulp! We zullen al je wensen en ideeën helpen omzetten tot een stijlvol tuinontwerp dat passend is binnen je budget. Bespreek alle aspecten met ons zoals ligging, bodemsoort, hoogte en plantkeuze. Ook houden we rekening met je omgeving zodat jouw tuin stijlvol is en harmonieus aansluit bij je woning. Laat ons je helpen om de magische momenten te creëren in jouw tuin!

Inventarisatie is een noodzakelijke stap om de juiste tuinontwerp te bepalen. Het omvat het meten van afmetingen en hoogten, het identificeren van grondsoorten, het analyseren van gevelindelingen, bezonning, uitzichtlijnen en veranderingen in de directe en indirecte omgeving. Verder wordt er gekeken naar aanwezige materialen en beplantingen.

Om te bepalen wat de wensen en verwachtingen van je toekomstige tuin zijn, wordt er met verschillende criteria in rekening gehouden zoals: de functionaliteit, het uiterlijk, je budget, en de accessoires die je voor ogen hebt. Door dit vast te stellen is het mogelijk om een tuinontwerp en oplossingen te creëren die aansluiten bij jouw wensen en eisen voor dé perfecte droomtuin.

Het maken van een beplantingsplan is een essentieel onderdeel van het tuinontwerp. Het plan beschrijft welke planten precies waar geplant worden in de tuin. Bij het opstellen van het plan wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals de grondsoort, kleur/bloeitijd, functie en afmetingen van de planten die gebruikt worden.

Eerst wordt er een conceptplan gemaakt. Conceptontwerp is het proces waarbij de tuinontwerper een idee ontwikkelt voor de uiteindelijke vormgeving van je tuin. Hieruit resulteert vervolgens het tuinontwerp: een gedetailleerd ontwerp dat alle aspecten van de toekomstige tuin omvat. Wanneer het conceptontwerp is afgerond, staat er een wijzigings- en aanpassingsronde op de planning, waarin je nog eventuele wijzigingen kunt aangeven over het uiteindelijke ontwerp.

Tuinontwerp is het proces van het verzinnen en plannen van de ideale tuin die bij je huis past. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke stijl, budget, locatie en veel meer. Er wordt een berekening gemaakt over wat de precieze kosten zijn om de tuin te creëren, inclusief tuinverlichting, plantenbakken/tuinpotten en eventueel tuinmeubilair. Voor sommige projecten is misschien ook een vergunning nodig; daarom kan er ook een aanvraag gedaan worden voor extra regelingen.

Ben je op zoek naar een tuinontwerp dat precies bij jouw wensen past? Dan is het verstandig om in gesprek te gaan met onze tuinarchitect. Tijdens deze persoonlijke sessie kan de architect alle details met je doornemen, zodat je uiteindelijk een tuinontwerp krijgt dat helemaal aangepast is aan jouw specifieke voorkeuren.

Of je nu een bestaande tuin of een geheel nieuwe situatie hebt, samen creëren we jouw droomtuin! Onze expert weet precies wat er nodig is voor het ontwerpen van een prachtige omgeving. Jarenlange professionele ervaring stelt ons in staat om samen met jou een uniek tuinontwerp te creëren dat precies aansluit bij jouw fantasieën en wensen.

Afspraak maken voor Tuinontwerp

Ben je op zoek naar professionele tuinontwerp? Of heb je advies nodig voor de onderhoud van je tuin? Neem dan contact op met Germ Stremler. Hij helpt je graag bij het maken van een persoonlijk plan waarin hij alle mogelijkheden uitvoerig toelicht. Wil je direct contact opnemen of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel tijdens kantoortijden (06 - 2693 4267).